RO Study
👤
Katiysakat
Katiysakat
29-09-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog mult ......
Day coroana pls
Răspuns :
Denisa768089
Denisa768089
29-09-2021
Ai aici rezolvarea, sper sa te ajute, iar daca nu intelegi unde te rog sa imi spui
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutațima Dau Coroană Și Puncte Promitttttttt Repedeeee Trebuie Sa Scriu O Felicitare În Engleză
Ajutati-ma Urgent Cazul+ Functia Sintactica La Pronumele Personale Si ReflexiveNu Îmi Pasă De Ei.Îmi Cumpăr O Înghețată.Mă Pieptăn În Fiecare Dimineață.Mă Îngri
Completează Următoarele Enunţuri: - În Comunicare, Ascultarea Interlocutorului Se Bazează Pe Comunicarea Empatică Înseamnă - Empatia Ascultătorului Se Poate Ded
Suma A Trei Numere Naturale Este 2420 Dacă Se Împarte La Primul La Al Doilea Număr Se Obține Câtul 3 Iar Dacă Se Împarte La Al Treilea Număr La Primul Număr Se
Silviu Taie Jumătate Dintre O Budincă. Din Această Bucată El Mănâncă Un Sfert Iar Cealaltă Parte O Dă Cristinei. Ce Parte Din Budincă Primește Cristina? Ce Part
Va Rog Ajuta-ma Dau COROANA Și Puncte
Va Rog 8 Și 9 Dau Coroana Repede Cineva Este Urgent
Varianta Care Conține Numai Denumiri De Figuri De Stil Este A Text Literar Text Multimodal Text Nonliterar B Narator Personaj Autor Cititor Ce Comparativ Person
Completați Diagrama Cu Asemănările Și Deosebirile Dintre Cei Doi Copii, Tommy Și Annika, Și Pippi. Din Textul "Pippi Șosețica".Nu Mai Pot Să Pun Poză Cu Textul.
Ex 13 Determinați Elementele Multimilor Please Help