RO Study
👤
Popanae
Popanae
28-09-2021
Matematică
a fost răspuns
ex 5 dau coroana+5stele
Răspuns :
Stelamocanu19
Stelamocanu19
28-09-2021
care exercitiu ca sunt mai multe
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Enunturi In Care Adjectivele Stresati,nervosi,grabiti Sa Insoteasca Substantivele De Genul Masculin,numarul Plural,articulate Hotarat.Plaseaza apoi
La Ce Sunt Utilizate Ceaiurile Din Muguri De Gimnosperme? (afectiuni,boli)
Intr-o Cutie Sunt 10 Bile Albe, 25 Roșii, Și 73 Verzi.Care Este Cel Mai Mic Număr De Bile Pe Care Trebuie Sa Le Scot , Fără Sa Văd,astfel Încât Sa Știu Sigur
Antrenorul Echipei De Fotbal Are De Ales Intre Doi Atacanti:Adi,care A Jucat 17 Meciuri Si A Inscris 11 Goluri,si Dani,care A Jucat 13 Meciuri Si A Inscris 9 G
Care Este Numarul De Izomeri Constitutionali Ai C8H18 Ce Prezinta Cel Putin Doi Atomi De Carbon Tertiari? Mie Imi Ies 6, Dar Raspunsul Corect Este 5. Atasez O P
La Inceputul Clasei A-6-a ,un Elev Avea Inaltimea De 1,5m.Pe Parcursul Clasei El A Crescut Cu 4%.La Sfarsitul Clasei El Are O Inaltime De....cu Rezolvare Va Ro
Imi Puteti Traduce Si Mie Textul Acesta In Engleza ? Taj Mahal, Mormantul Lui Mumtaz Aflat Pe Malul Raului Jumna, Mormantul Lui Mumtaz Mahal, Sotia Imparatului
Suma A Trei Trei Nr Este 100.afla Nr Știind Ca Primul Este De Trei Ori Mai Mare Decât Al Doilea Și Jumătate Din Al Treilea
De Ce A Fost Aleasa Broascaca Sa Sa Intruchipeze Raul
A) Scrieti Numerele Intregi Negative Pare Mai Mare Decat -11