RO Study
👤
Tudormacsim4
Tudormacsim4
25-09-2021
Matematică
a fost răspuns
18 și 19. Măcar unu dintre ele plz
Răspuns :
Yaboi
Yaboi
25-09-2021
am stiut decat pe 19
Sper ca te am ajutat macar putin!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lungimea Unui Cerc Este Pi. Diametrul Cercului Are Lungimea: A. 2 Cm B. 0.5 Cm C. 1 Cm D. 1.5 Cm
Suma A Doua Numere Consecutive Este Egala Cu Tipul De Celui Mai Mare Număr Prim Din Descompunerea Lui 1596 În Factori Primi. Aflați Numerele
Arătaţi Că Dacă Trei Numere Raționale Sunt Direct Proporţionale Cu Numerele 15, 10 si 30, Atunci Cele Trei Numere Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 120, 180
Suma A Trei Numere Este 1000suma Primelor Două Este 750 Iar Al Ultimelor Două 640.Aflați Cele Trei Numere?
Eseu. Porunca A 5-a Din Decalog.5. Cinstește Pe Tatăl Tău Și Pe Mama Ta, Ca Bine Să-ți Fie Și Mulți Ani Să Trăiești Pe Pământ.Mulțumesc Foarte Mult !
Eseu-cu O Zona Naturala,trebuie Sa Contina:denumirea,poziția Geografică,animale Si Plante,adoptarea Lumii Vegetale.
Va Rog Rapid Pe Foaie Si Cu Calcul Inscris PlzzzzzzDau Coroana!!!!Si 10 Puncte Plzzz
Aflați Cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cifre Distincte Xyz În Baza 10, Știind Că: Xyz+yzx+zxy=37×k^2
Look At The Pictures .Tell The Story. Va Rog Mă Ajutați
Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA' B'C' D Are 20 AB =20 Cm, BC = 16 Cm Si AA'=15 Q: Fie Un Punct Q Situat Pe Muchia ' AA . Calculati Lungimea Segmentului QA Ast