RO Study
👤
Lupusebi
Lupusebi
14-05-2014
Matematică
a fost răspuns
√x=1 supra 2
x=?Am uitat cum se faceeeeee
Răspuns :
Suntonlain
Suntonlain
14-05-2014
[tex] \sqrt{x} = \frac{1}{2} [/tex] => x = 1/4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Rol Are Apostroful In Structura:"Da' Frumoaso Mi-o Facusi.''
Legenda Ne Povesteste Despre Cei 7 Feciori Ai Vranceoaiei Care A Luptat Alaturi De Stefan Cel Mare Impotriva Turcilor .la Nasterea Celui De Al 6-lea Feciori Var
In ΔMNP ,m(<M)=90 Grade,AD_I_NP,D∈(NP).Daca NP=25 Cm Si DP=16 Cm ,Aflati MP,MN,MDMultumesc Mult
1X2+2X3+3X4+.....+2013X2014 Supra 2X2+4X6+6X8+...+4026X4028= 1 Supra X La Puterea A 2a
Un Corp Cu Masa N=4 KG...CE SE AFLA PE O SUPRAFATA ORIZONTALA ESTE TRAS CU VITEZA CONSTANTA PE ACEASTA SUPRAFATA PRIN INTERMEDIUL UNUI RESORT IN ACESTE CONDIT
Sa Se Calculeze Produsele [tex]P N [/tex] Numar Natural[tex]P N [/tex] = Cos A . Cos [tex] \frac{a}{2}[/tex] . Cos[tex] \frac{a}{ 2^{2}} [/tex] . ... . Cos [te
Dati Exemple De Interpreti De Muzica Populara Apartinand Fiecarei Zone Din Tara ( Moldova,Bucovina,Maramures,Muntenia,Oltenia,Dobrogea,Ardeal)
Asta E La Civica Care Sunt Cateva Dintre Drepturile Copilului
Construiește O Frază Alcătuită Din Două Propoziții În Care Să Existe O Propoziție Subordonată predicativă, Introdusă Prin Adverbul Relativ Cum
Impartiti Puterea A 4-a A Numarului [tex] \frac{4}{9} [/tex] La Puterea A 7-a A Numarului 0,(6) Va Rog , Am Nevoie Cat Mai Repede !