RO Study
👤
Mariaduta15
Mariaduta15
17-09-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutați-ma!
dau coroana
Răspuns :
Opriadumitru
Opriadumitru
20-09-2021
Răspuns:
nustiu nici eu cum ertatima va rog
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write A Paragraph Describing Your Ideal Place Of Spending Your Holiday. Mention What Place That Is, How You Would Get There, What You Would Like To Do There. He
Ninge Cum Nu Mi-am Imaginat. Subiectiva Sau Completiva De Mod?
Știind Că Prin Arderea A 0,064t Metanol Lichid Se Obține O Cantitate De Căldură De 123968 Mj.Calculați Puterea Calorică A Metanolului (lichid) Exprimat În Mj/ki
1.Arătați Că Sin X + Sin 3x + Sin 5x=(1+2cos2x)sin 3x.2.Fie ABCD Un Dreptunghi Cu AB=3 Și AD=6.Calculați Modulul Vectorului AB+AC+AD.
O Soluție De Naftalină În Benzen Cu Masa 98,6 G, În Care Raportul Molar Benzen : Naftalină = 11 : 1, Se Nitrează Cu Amestec Sulfonitric, Pentru Obținerea Mononi
Se Consideră Triunghiul ABC , Punctul M Mijlocul Laturii BC Și Punctul N Mijlocul Medianei AM . Demonstrați Că BN(vectorial) = -3/4 * AB (vectorial) + 1/4 AC(ve
Solon Compara Poporul Cu Marea Iar Pe Oratori Cu Vantul, Deoarece Marea Ar Fi Totdeauna Linistita Daca Vantul N-ar Rascolio.scrie In Marginea Din Dreapta,cifrel
Va Rog.................
Reacția De La Catod La Pilă Daniell???
Numarul A Impartit La B Da Catul 8 Si Restul 222 .aflati Numerele A Si B Stiind Diferenta Lor Este Strict Mai Mica Decat 1790