RO Study
👤
Edwyzmtkzk
Edwyzmtkzk
07-09-2021
Engleza
a fost răspuns
Good English kkkkkkk
Răspuns :
Valeria203826
Valeria203826
07-09-2021
1- am
2-get up
3-have
4-walk
5does
6 don’t go
7 eat
8 doesn’t eat
9 prefers
10 spend
11 watch
12 do
13 do
14 do
15 do
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Să Mă Ajutați: 1. Ce Este Tonica? 2. Ce Este Gama? 3. Ce Legătură Există Între Tonalitate Și Sistemul Tonar? 4. Între Ce Trepte Sunt Semitonurile Într-o
Sistemul Nervos Împreună Cu Sistemul Endocrin Reglează Majoritatea Funcțiilor Organismului. a) Numiți Trei Hormoni Adenohipofizari. b) Explicați Afirmația Urm
O Propozitie Cu A Raspandi Repedeee.
Ce Înseamnă Experiență Personală?Va Mulțumesc.
1. În 1955 România A Fost Membră Fondatoare A Alianței Politico-militare Numită........... 2. Sistemul Politic Caracterizat Prin Existenţa Unui Singur Partid Es
Cine Mă Poate Ajuta Va Rog
Scrieti Un Text De O Pagină Cu Titlul Vacanta Perfecta. Adică Cum Va Imaginați Vacanța Voastră Perfecta. Va Rogggg
În Enunțul ,,-Aș Ști Mai Bine Dac-ai Dovedi-o Prin Purtările Tale,, , Predicatele Sunt Exprimate Prin Verbe La Modul A. Indicativ B.conjunctiv .condițional-opta
Pe Mulțimea Numerelor Reale Se Definește Legea De Compoziție [tex]$x * Y=x \sqrt{y^{2}+1}+y \sqrt{x^{2}+1}$[/tex]. [tex]$5 P$[/tex] A) Arătați Că [tex]$2 *(-2)=
De La Mieii Din Rasa Caracal Obținem O Piele Cu Par Mătăsos Și Bicălatu Cunoscuta Sub Denumirea De: A. Cașmir B. Mohair C. Astrahan.