RO Study
👤
David12345671
David12345671
24-08-2021
Matematică
a fost răspuns
4¹⁵ -3×4¹⁴ -3×4¹³ - ... - 3×4=
Răspuns :
102533
102533
25-08-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Rezumat La Cartea Regina Maria Si Marea Unire De Simona Antonescu Varog Frumos
Explică Cuvântul Nevărsate.
Salut! Am Nevoie Urgent De Rezolvarea Exercițiului Din Poză. Trebuie Sa Bifez Caseta Corectă. Vă Rog Cât Se Poate De Rapid. Este Pentru Mine! Dau Maximul De Pun
166. Ana Şi Loana Au Aceeaşi Sumă De Bani. Ana Cheltuieşte O Treime Din Suma Sa, Iar Loana O Cincime Din Suma Sa Şi Constată Că A Cheltuit Cu 20 De Lei Mai Puț
Prin Mijlocul P Al Arcului AB Al Cercului Circumscris Triunghiului ABC, Se Duce O Coarda PQ Paralela La AC. Aratati Ca Arcele PQB Si BQC Sunt Congruente.
Salut! Ma Poate Ajuta Cineva La Exercitiul 4?Mi-ar Fi De Mult Ajutor Daca Rezolvarea Ar Fi Pe Hârtie.
Suma A Cinci Numere Naturale Este 840. Aflați Cele Cinci Numere, Ştiind Că Ele Sunt Direct Proportionale cu Primele Cinci Numere Naturale Prime.
2. Dacă Ab ≤ 40 Şi A≠b, Câte Numere Raționale De Forma Ab/ba Există?Dau Coroana Fallow Inimă Pls Ajutați-mă
Cine Ma Poate Ajuta La Prima Problema?
166. Ana Şi Loana Au Aceeaşi Sumă De Bani. Ana Cheltuieşte O Treime Din Suma Sa, Iar Loana O Cincime Din Suma Sa Şi Constată Că A Cheltuit Cu 20 De Lei Mai Puț