RO Study
👤
TeodorSTP
TeodorSTP
23-08-2021
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați poza atașată
Răspuns :
Crafter3006
Crafter3006
23-08-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicați Noțiunea De Digraf. Subliniați Cuvintele Care Conțin Diftongi. Cheag, Obială, Cheamă, Dezmiardă, Îmbăia, Marchează, Abia, Ochească, Gheară, Ceas, Tămâ
In Carte Rezultatul La A) Este X=5 Si Nu Inteleg Cum:))
Cine Ma Poate Ajuta
Lungimea Unui Dreptunghi Este Cu 7 Cm Mai Mare Decât Latura Unui Părat Al Cărui Perimetru Este 624 Cm. Ştiind Că Lățimea Dreptunghiului Este Jumătate Din Latura
5Un Triunghi ABC Are AB = 8 Cm, AC = 10 Cm, BC = 12 Cm, Iar M, N, P Suntmijloacele Laturilor AB, AC Și Respectiv BC. Perimetrul A MNP Este Egal Cu ... Cm.
Faţă De Entuziasmul Acestor Tineri, Eu Păream Nefericit. Ce Valoare Gramaticală Are: Față De? (Ca Parte De Vorbire)
Determinați Greutatea Unui Corp Cu Masa De 122 G .Se Consideră G=9,8 M/s^2.Dau Coroană Va Rog Repede!
În Interiorul Unghiului Drept AOB, Se Aleg Punctele X Și Z, Iar În Exteriorul Său Se Aleg Punctele Yși T Astfel Încât OA Este Bisectoarea Unghiului XOY, OB Este
Ce Ar Trebui Sa Scriu La Bac La Bio: (cum Sa Formulez Corect Intrebarea) S2 A.c.) (sa Cer Numarul De Codoni ?) S2 B.d.) Stiu Ca Depinde De Ce Am Avut La A) B) ,
La Ce Putere Un Numar Este Egal Cu 0 ?