RO Study
👤
Alexelupu
Alexelupu
03-06-2021
Limba română
a fost răspuns
raspundeti la ex6. dau coroana
Răspuns :
Maya2009
Maya2009
03-06-2021
Răspuns:
Exercitiul este
s
i
m
p
l
u
.
Nu am vazut
p
l
o
p
u
l
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Triunghiul ABC,unghiul A Are 90°,unghiul B Are 45° Iar AB Are 12 Cm.Rezolvați Triunghiul
Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte În Care Să Argumentezi Dacă Evoluția Literaturii Trebuie Să Urmeze Sau Nu Progresul Societății În Ansamblu Raportân
Delimitează Textul În Fragmente Tărâmul Călușarilor
Cum Sa Racesc/sa Ma Doară Burta Ca Sa Nu Merg La Scoala? Nu Am Învățat Nimic Și O Sa Ma Asculte La Geografie. Va Rog, Pana Pe 27.05 Ora 8:30. Dau Coroana!!
WHAT ARE THEY DOING? LOOK AND WRITE: 1. A Woman Îs Reading. Teo Women Are Singing...
Observa In Care Capitol Este Mai Puternică Implicarea Afectiva A Memorialistului Si Ofera O Explicatie Pentru Acest Lucru. Textul Metropole Paris
6Alcătuieşte Un Scurt Text După Imagine Folosind Grupurile De Cuvinte: I-a Cerut, I-a Dat, Ia Osul, Iaun Grǎunte. Găseşte Un Titlu Potrivit.dau 100 Puncte
Cât Este (x Ln X)' Derivat? De Ce Este Egal Cu Ln X +1 Și Nu X/x Cum Credeam Eu? Explicație
Repedeee Cât De Repede Se Poate Va Rog! ❤
. Subiectul Al II-lea Crezi Că Un Cadou Este Sau Nu Expresia Iubirii Pe Care I-o Porți Cuiva? Scrie Un Text Argumentativ, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să