RO Study
👤
Crizantema17
Crizantema17
29-05-2021
Fizică
a fost răspuns
vă rog mult, ajutați mă
Răspuns :
Hinari0917
Hinari0917
29-05-2021
Răspuns
:
sarcina electrică va fi diferită.
(Unul se va încărca pozitiv,altul cu sarcina negativă.)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identifică Un Vers-două Care Îți Trezesc Admirația, Din Poezia "Oastea Țării",de Ștefan Tudor. Argumentează.
Identifică Un Vers-două Care Îți Trezesc Admirația, Din Poezia "Oastea Țării",de Ștefan Tudor. Argumentează.
Вспомните, В Чём Сходство И В Чём Различие Словосочетаний И Предложений. Установите, Какие Из Данных Сочетаний Слов Словосочетаниями Не Являются. Почему? Правил
Comentați Un Motiv Literar Din Poezia "Ți-am Împletit" De Ion Barbu"Poezia : Ti-am Impletit Suprema Cununa De Tristete,Sa Te Inalti Mai Grava In Cadrul Tau De-a
[tex] A)(x - \sqrt{11 ) {}^{2} } [/tex]Ajutor Dau Toate Stelele[tex]b)( - X - \sqrt{11) {}^{2} } [/tex][tex]c)( - X + \sqrt{11) {}^{2} } [/tex]
De Ce E Bine Sa Stăm Ininiște În Tren
K) 5,025+2,5-4,037=(rezolvat In 5 Min Coroana
Comparați : a) 42 Cm Pătrați Cu 324 Mm Pătrați b) 52 Dam Pătrați Cu 0,1 Ha c) 0,04 Dam Patrati Cu 400 Dm Pătrați d) 43 Ari Cu 0,043 Km Pătrați Va Rog Ajutati-ma
Citiți Afirmația Lingvistului. Propuneți Alte Expresii Românești Pe Care Le Considerați Plastice. Va Rogg MultAm Nevoie Pe Mâine.Dau 50 De Puncte!!!
3. A) Găsește Și Transcrie Din Poezie: Poveţele: Adresările: Îndemnurile: B) Observă Semnele De Punctuație Utilizate În Acest Scop. Formulează Concluzii. C) Ima