RO Study
👤
Msmdjdfjdjdk999
Msmdjdfjdjdk999
21-05-2021
Arte
a fost răspuns
ce reprezinta proportionarea
Răspuns :
Alyidk123
Alyidk123
26-05-2021
a stabili anumite proporții în raport cu ansamblul, cu o circumstanță, cu un reper, cu un anumit scop.
Care are proporții echilibrate, armonioase.
Care se potrivește cu celelalte elemente sau cu ansamblul din care face parte.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Familia Cuvintele:padure,copil,om,si Vrajavarog Repede!!!!!!!!!!!
1. Analizează Mesajele Şi Răspunde La Următoarele Întrebări. A. Care Sunt Domeniile În Care Sunt Ac- Tivi Civic Adolescenţii?b. Cu Ce Scop Acţionează Ei?c. De C
Alcătuiți Echipe De Câte 3-4 Elevi. a Realizați Un Dialog,de 8-10 Replici,despre Cum V-ați Petrecut Vacanța De Primăvară B Experimentați Emoții Cât Mai Diferi
URGENTT Ex 6 Cu Explicatie‼️‼️‼️‼️va Rog Repedee....
DAU COROANA !Imaginează Ți Ca Ești Mihu Și Ca Notezi În Juranlul De Călătorie Momentul În Care L Ai Desconspirat Pe Pirat , Data 13 Mai 1881 Vei Folosi Câte O
Într-un Trapez Dreptunghic, Lungimile Bazelor Sunt 4 Cm Şi 10 Cm, Iar Înălțimea Este De 8 Cm. Calculați Perimetrul Şi Lungimile Diagonalelor Trapezului.
Sa Mi Zica Cineva Ce Inseamna Pentru Tine Expresia Cei Noi Raman Mana-n Mana? JustificaCa Eu Nu Stiu! Urgent DAU COROANA
1. Priveşte Imaginile De Mai Jos Şi Spune Ce Locuri Sunt Surprinse În Acestea. Alege Una Dintre Imagini Şi Scrie Un Text, De 80-100 De Cuvinte, In Care Să Descr
Fie Functia F: R->R, F(x)=2x+5rezolvati Ecuatia F(x+1) + F(3x+2) = F(1-2x) + F(0)
Scrie Un Text De 8-10 Rânduri Care Să Reprezinte O Scurtă Istorie A Cărții În Spațiul Românesc, Valorificând Textul Jurnalului .