RO Study
👤
Radusasca
Radusasca
18-05-2021
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutatima dau coroana am test.
Răspuns :
Mirunaandreea06
Mirunaandreea06
18-05-2021
Răspuns:
1-b
2-a
3-d
4-c
Coroană.?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Figura Alaturata Punctele A B C Si D Marcheaza Pozitiile A Patru Vizitatori Ai Unui Muzeu. Triunghiul ABC E Dreptunghic In A, Iar Punctul D Este Proiectia Pu
Afara Era Frig. Vintul Rece Misca Uşor Crengile Goale Ale Copacilor. Pe Cerul Cenuşiu Norii Grei Nu Aveau Astîmpăr.Deodata, Prin Aer Au Aparut Steluţe Mici Si A
Cine Ma Ajuta Cu O Prezentare In Power Point Cu Capitale Braziliei ? Ps: Dau Coroana
Rezolva AsteaOsa Dau Corana...................
Este Textul O STRADĂ CU SENTIMENTE Un Text Descriptiv ( O Descriere )? DA NU DE CE ? ......
Fie F:R->R, F(x)=ax+b. Determinați A,b Aparține Lui R, Știind Că F La -1 Din 3= 1 Și F La -1 Din 5= 2
And The Children Are In The Living Room. Wizbook Has Got A Blue Me Today. Tommy Is Wearing A Purple T Shirt And Blue Trousers. He Is White And Blue T Shirt And
Completează Izvoarele Sănătății Așa Cum Le-ai Descoperit Până Acum Izvoarele Sănătății
Ajutor Am Nevoie De Rezolvare Cat Mai Rapid Posibil
Analizați Morfologic Și Sintactic Substantivele Din Enunțurile Următoare: Aceasta Este Colega Mea. Prietenul Meu A Ajuns La Timp. Petalele Florilor Au Culori Mi