RO Study
👤
Miru092
Miru092
14-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Transforma in fracții zecimala fracții 4/25
Răspuns :
Dianageorgiana794
Dianageorgiana794
14-05-2021
Răspuns:
4/25=4:25=0,16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Amestec Cu Volumul De 179,2 M3, Măsurat În Condiţii Normale, De Etenă, Etină Şi hidrogen, În Raportul Molar 1:2:5, Este Trecut, La Temperatură, Peste Un Cata
Ajutati-ma Va Rog Frumos: 4) Gasiti Cel Mai Mare Numar De 5 Cifre Care Are Suma Cifrelor 26. 5)Gasiti Cel Mai Mar
Se Dau Numerele:48 516,190 863,456 180. Rotunjeste-le La Ordinul: Miilor,sutelor,zecilor De Mii
Benzina Se Scumpeste Cu 19% .Cu Cat La Suta Va Trebui Sa Se Ieftineasca Pentru A Ajunge La Pretul De Dinainte De S?cumpire
Din Ce Cauza Jocurile De Apa (fantanile Arteziene) Tempereaza Arsita In Timpul Verii ?
La EN Subiectul 3 Ex 2 C) Demonstrati Ca Sinusul Unghiului Dintre Planele (VAD) Si (VBC) Este Egal Cu Radical Din 3 Supra 2...????? Cum Facem?
Suma A Trei Numere Naturale Este 1000 .Stiind Ca Primul Este Un Sfert Din Al Doilea,iar Al Treilea Este Cit Primele Doua La Un Loc, Afla Cele Trei Numere.
SALUT AM SCRIS LA EXAMEN PROPOZITIA: SE BATE CU CEL CARE L-A SUPARAT. PROPOZITIA SUBORDOANATA ESTE COMPLETIVA INDIRECTA?
Ce Materiale Utile Ne Da Natura ??
Problema Eu Am 5 Mere.Primesc De La Bunica Mea 6 Mere Si Mananc 2 Mere Intrebare Cate Mere Am Avut La Inceput? Ofer Coroana