RO Study
👤
Branly13
Branly13
05-05-2021
Geografie
a fost răspuns
repedeeee vă rog urgent dau coroană
Răspuns :
Danagoaga
Danagoaga
05-05-2021
Răspuns:
nu am harta din manual
nu pot să-ți răspund fără harta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alflați X Aparține Z, Astfel Încât: -3 Supra 2-x Aparține Z. Dau Coroana
U Stătea Niciodată. După Ceceză, A Fost Revizorul Şcolarărți De Școală, Dar Mai Multnicul Meu, Costică Grigo-indcă Eram Prea Mic Cânddesc Renaşterea Naturii. C.
Intr O Cutie Sunt 40 De Cuburi Roșii, Albe, Verzi. Dintre Acestea, 27 De Cuburi Nu Sunt Roșii Iar Cuburi Verzi Sunt Cu 3 Mai Multe Decat Cele Roșii. Câte Cuburi
Completează Tabelul Folosind Cuvintele Din Acest Fragment.cine Răspunde Îi Dau Coroană
2. Noteză Valoarea De Adevăr A Următoarelor Propoziţii:a) Cilindrul Are Bazele În Formă De Cerc.b) Sfera Are Muchiile Egale.c) Conul Are Un Vârf Şi Două Feţe Pa
CU EXPLICAȚIE VA ROG! 3. Se Aruncă Un Zar. Probabilitatea Ca Numărul Punctelor Care Apar Pe Fața De Sus A Zarului Să Fie Un Divizor Al Lui10 Este:[tex]a) \: \f
2 Calculează.91 M 37 M =-213 Cm + 78 Cm =892 M-567 M - 108 M =72 M 9x6 =525 Cm +45 Cm - 19 Cm =7 X 9 Mm =54 Cm 9 =
Am Nevoie De Ajutor Urgent
Dacă Într Un Bazin De Înot Se Pun 500 Litri De Apa În 90 De Minute, În Câte Ore Se Va Umple Bazinul Cu 1000 De Litri De Apa?
Écrire Un Petite Comptine Qui Commence Avec Les Noms Des Saisons (scrie O Mică Poezie Care Începe Cu Numele Anotimpurilor)