RO Study
👤
Cristianracz5
Cristianracz5
05-05-2021
Matematică
a fost răspuns
4
ori cât să îmi dea 7
Răspuns :
LeviAckermeman
LeviAckermeman
05-05-2021
4x = 7
4x : 4 = 7 : 4
x = 7/4 = 1,75
Answer Link
Alessianeicutescu33
Alessianeicutescu33
05-05-2021
Răspuns:
1,75
Explicație pas cu pas:
4*x=7
x=7÷4
×=1,75
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numeste Tiparul Textual Identificat:Pe Câmpia Înălbită,netedă,strălucitoare Se Văd Insule De Codri .s-aud Câini De Vânătoare Iar În Lunca Pudruită Cu Mărunt Măr
Ce Făceau Zeii Romanilor În Lumea Romană : Saturn ; Venus ; Marte ; Neptun ; Apollo ; Mercur ; Vesta ; Pluto
Cum A Desprins Meșterul Doroftei Meșteșugurile?Din Textul Meșterul Orb De Costache Negruzzi. Repeeeeeeeeee Dau Coroana
Suma A Patru Numere Este 100. Dacă Măresc Primul Număr Cu 2, Pe Al Doilea Îl Micșorez Cu 4, Pe Al Treilea Îl Mărim De Patru Ori, Iar Pe Ultimul Îl Micșorăm De P
Mălina Are O Sumă De Bani În Prima Zi Cheltuiește 3/4 Din Sumă Iar În A Doua Zi 1/3 Din Rest Adică Doișpe Lei A) Ce Sumă Are Mălina După Cele Două Zile B) Care
Cum Îl Obțin Pe N? Am Greșit?
Ajutați-mă Rapid!va Rog!
Suma A Patru Numere Naturale Consecutive Este 302. Aflati Numerele. Ajutor Va Roggg!!
58 2 Write About Your Routine. Tell The Class. I before Breakfast. I Always I Sometimes I I Sometimes Eat breakfast. I Never Revision for in The Morning. eat P
Veverița A Strâns 72 De Alune.O Optime Le Păstrează,iar Restul Le Împarte În Mod Egal Celor 7 Prietene . Câte Alune Primește Fiecare Prietenă A Veveriței?