RO Study
👤
Daniel2073
Daniel2073
20-04-2021
Chimie
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor.
Dau coroana.
Răspuns :
Malina007
Malina007
20-04-2021
Răspuns:
Explicație:
Raspunsul este b)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Povestirepe Scurt A Basmului PRASLEA CEL VOINIC SI MERELE DE AUR
Intr-un Triunghi Dreptunghic Lungimea Proiectiei Unei Catete Pe Ipotenuza Este De 3 Ori Mai Mare Decat Lungimea Proiectiei Celeilalte Catete Pe Ipotenuza. Daca
Suma A 3 Nr Este 32. Primul Este De 2ori Mai Mare Decat Al Doilea Si De Trei Ori Mai Mare Decat Primul . Care Sunt Numerele .cu Segmente Va Rog
O Gospodina A Cumparat Cateva Pahare De Cristalmari La 95 Le/buc Si Tot Atatea Mici La 73lei/buc.Pt Paharele Mari A Platit Cu 374 Lei
Elevii Clasei A-3-a Au Plantat 53 Pomi fructiferi:meri Si Peri.Numarul Merilor Este Cu 13 Mai Mare Decat Cel Al Perilor . Cati meri Si Cati Peri Au Plantat Cop
CARE SUNT MUSCHII CAPULUI?
Trei Elevi Au Obtinut La Un Concurs 375 De Puncte .Al Doilea Elev A Obtinut Cu 15 Puncte Mai Mult Decat Primul Si Cu 18 Puncte Mai Putin Decaqt Al Treilea/Cate
1.In Enuntul Hainele Lui Sunt Noi,pronumele Personal Are Functia Sintactica De.....2.In Enuntul Ai Mei Colegi Sunt Prietenosi,exista Un.......posesiv In Cazul..
Suma A Doua Nr. Este 645 . Daca Impartim Suma Numerelor La Diferenta Lor Obtinem Catul 19 Si Restul 18 .Care Sunt Cele Doua Nr , ?
Calculati (calcul Algebric) :a. (2x+1) * (2x-1) - (2x+1) * (2x+1) = ?b. (x-2) * (x-3) - (x-1) * (x-5) = ?c. (x-1) * (x-3) - (x-2) La Puterea A -doua = ?d. (x+2)