RO Study
👤
Gabrielpisaren1
Gabrielpisaren1
04-05-2015
Geografie
a fost răspuns
cita populatie are australia?
Răspuns :
FloareGirl
FloareGirl
04-05-2015
Populatia in Australia este de :
23 , 13
milioane (in 2013 )
Answer Link
Legiuitorul
Legiuitorul
04-05-2015
Australia are o populatie de 21 de milioane de locuitori, insa, mare parte a continentului este nelocuit din cauza intinselor zone de desert.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Imi Puteti Spune O Problema De Algebra De Clasa A6 Care Se Rezolva Cu Ajutorul Ecuatiilor Daca Puteti Sa Adugati Si Cuvintele Varsta Ghetar Doa
O Banca Acorda O Dobanda De 10% Pe An. Daca Dupa Doi Ani Un Elev Are In Cont 363 Lei, Afla Suma Depusa Initial. Dau Coronita!!
Bunicul Are 3 Porci 5 Gaini 4 Rate Si 2 Curcani . Ce Cantitate De Graunte Are Nevoie Pentru A Le Hrani Daca 1 Porc Mananca 2 Kg O Gaina 1 Kg O Rata 3 Kg Si Un
Daca As Avea De Trei Ori Mai Multi Bani Decat Am , As Putea Avea Cu 180 Lei Mai Multi Decat Trei Sferturi Din Uma Pe Care O Am . Cati Lei Am ?
Am Nevoie Urgent!!!! Realizeaza Si Tu Portretul Mamai Tale ,intr-un Text Descriptiv De 20-30 De Randuri,in Care Sa Integrezi Urmatoarele Sintagme /grupuri De Cu
Vreau Ideea Principala De La Poezia O Ramai...de Mihai Eminescu .va Rog Ajutati.ma E URGENT!!
Enuntul Dupa Ce Ca N-ai Invatat Cine Ştie Ce, Mai Vrei Si Nota Mare La Teza Conţine: a.o Conjuncţie/locuţiune Conjunctionala; b.doua Conjunctii/locutiuni Conj
Ce Fel De Plante Sunt? (Anuale,bienale,perene) Viorea Fasole Morcov Porumb Varza Sfecla De Zahar Laleaua Ghiocelul
Ofer Coroana! Ma Ajuta Careva?
Se Stie Ca TVA-ul Reprezinta 24% Din Pretul Unui Produs. a) Calculati TVA-ul Produsului Al Carui Pret Afisat Este De 620 De Lei. b)Calculati Ce Pret Are Un Prod