RO Study
👤
Danylaecaterina
Danylaecaterina
31-03-2021
Matematică
a fost răspuns
aflați perimetrul figurii
Răspuns :
Kxxyo
Kxxyo
31-03-2021
Răspuns:
a) 30x3+35+38= 125+38= 163
b) 18x2+20x2= 36+40=76
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Arată Că Un Unghi De La Baza Unui Triunghi Isoscel Nu Poate Fi Drept Sau Obtuz.
Complete The Sentences With The Correct Form Of The Words In Brackets.
9.Explică, În Câte Un Enunt, Ortografia Sintagmelor: Mi-l (aduceau) M-am Intors Să-ți Dea Bucurându-seURGENT VA ROG CA IS AMU LA TEST
Va Rog Vreau Cu Rezolvare La Toate Și Vreau Să Și Puneți Nr În Ordine Crescătoare Dar Și Să Îmi Spuneți Cuvântuluims Dar Cine Mă Ajută Îi Dau Coroana Doar 2.ms
2 3 2 Din Bani I-a Cheltuit Pentru Caiete. Cu Din Banii Pavel Avea 18 Lei. Rămaşi A Cumpărat Un Pix, Iar Cu Restul Banilor Şi-a Procurat Înghețată. Cat Costă În
EJEMPLO: Salir - Tú: Sal A Tomar El Sol 01.- Venir - Tú:................... Pronto A Cenar. 02.- Abrir - Vosotros:..................i Esa Puer 03.- Comer - Tú:.
Folosind Compararea Dintre Fractiile Zecimale Cu Un Numar Finit De Zecimale, Precizeaza Care Sunt Punctele De Pe Axa Numerelor Corespunzatoare Urmatoarelor Frac
4 Look At The Table And Ask Questions As In The Examples: Are John And Kim 10? Yes, They Are. Is Alex From Italy? No, He Isn't. Name Age Job Country Carla 28 Te
Se Ştie Ca (triungiul)ABC Congruent (triunghiul)DEF. Stabiliti Valoarea De Adevăr A Propozitiilor: a) [AB] Congruent [DE] b) [AC] Congruent [EF] c) <) A Cong
Rewrite The Sentences Using The Passive. Make The Indirect Object Or Subject