RO Study
👤
Severinmario608
Severinmario608
31-03-2021
Biologie
a fost răspuns
Ce rasa de porumbel este asta?
Răspuns :
Zsebyfn12
Zsebyfn12
31-03-2021
Răspuns:
Porumbel smecher :))
Nam de unde sa imi dau seama fara o poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Ziua! Doresc Să Mă Ajute Cineva Cu Rezolvarea Următoarelor Probleme:1. Determinați Numerele Naturale Nenule X Și Y Astfel Încât X Ori Y Să Fie Pătrat Per
Проект На Тему Мой Режим Питания ПОЖАЛУЙСТА ПОМОГИТЕ Срочно!!
1. Look And Complete In Your Notebook. This Is Bozo The Clown. He's Got... Hair.... Eyes and A... Mouth. Look at His Nose. It's...! Bozo has Got A... Hat, Too.
Îmi Rezolvați Și Mie Astea Că Nu Mă Descurc?
4. Rezolvă Problema Cu Justificări: 10 P. 15 Lădiţe Cu Mere Și 12 Cutii Cu Banane Cântăresc Împreună 366 Kg, Iar 21 Lădiţe Cu Mere Şi 12 Cutii Cu Banane Cântăre
Maria Are 140 Lei Iar Fratele Ei Are Cu 25%|din Suma Mariei Ce Suma Au Împreună Cei Doi Frați?
5p 5p 5p 5p 5p 5p 5p 5p 5p 5p Sp Sp Sp 5p 5p 5p 5p 5p Test Expresii Toate Subiectele Sunt Obligatorii. Se Acordă 10 Puncte Din Oficiu. Timpul Efectiv De Lucru E
Analizează Adjectivele Din Textul De Mai Jos După Algoritmul Dat: Pân' Ce Dorul Bietei Mume Înşiră-te, Mărgărite, Pe Lungi Fire Aurite, Va-nceta De-a Plânge-n
III. Citește Cu Atenţie Afirmaţiile Din Tabelul De Mai Jos Și Răspunde La Urmă- Toarele Cerinţe. Acord (A) Dezacord (D) Afirmatia Renaşterea Este Cea Mai Import
Urgent!! 1. Să Se Calculeze Integrala