RO Study
👤
QueemB
QueemB
03-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Tabelul de la B, va rog :)
Răspuns :
Biiibi
Biiibi
03-05-2015
1-a),e)
2-d)
3-c)
b)-este completiva directa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercise 3 , Please!
Precizați Pentru Continentul Asia 5mări 5golfuri 5ape Curgătoare 5fluvii,5lacuri
Când Se Termină Cursurile, Elevii Clasei A II-a Ies Pe Rand Din Clasa.Mai Intâi Ies Fetele, Apoi Baietii.Daria Este Ultima Fată Care A Ieșit. Dacă Numaram Din
Se Considera Triunghiul ABC Cu AB=radical Din 3, AC= Radical Din 2 Si Masura Unghiul A = Pi/3. Sa Se Determine Lungimea Bisectoarei (AD), D Apartine (BC), A Ung
Referat Despre Genul Liric Explicati-mi Sa Inteleg Si Dati-mi Si Exemple ...Multumesc Mult!
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati! Si Daca Puteti Sa Imi Explicați Principiul De Rezolvare Al Acestui Gen De Exercițiu! Multumesc Frumos!
Formula Care Corespunde Unei Cicloalchene Este:A. C4nH8n-4B. Cn+2H2n-2C. C3n-1H6nD. C5n+1H10n-10E. Cn-1H10n-2
Se Consideră Triunghiul ABC De Laturi A, B, C, În Care M(C)= 3pi/8iar M(B) = Pi/8. Să Se Calculeze:[tex]4( \frac{ {c}^{2} }{ {a}^{2} }) - \frac{b}{c} [/tex]a
VĂ ROG FRUMOS SĂ MĂ AJUTAȚI!DAU COROANĂ DAU ORICE NU CONTEAZĂ!!SUNT DISPERAT IMI VINE SA PLANG CA NU STIU CE SA FAC!!!
Alege Din Text Patru Adjective Si Scrie In Dreptul Fiecaruia Un Alt Adjectiv Cu Sens Opus.