RO Study
👤
Barbudanielamirela
Barbudanielamirela
21-03-2021
Matematică
a fost răspuns
afla pe a: (70-54)÷a=2
Răspuns :
Mihaibrou
Mihaibrou
21-03-2021
Răspuns:
a=8
Explicație pas cu pas:
16:a=2
a=16:2
a=8
Answer Link
Аноним
Аноним
21-03-2021
Răspuns:
(70-54):a=2
16:a=2
a=16:2
a=8
sper că te-am ajutat!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu Nevoie De Urmatorul Fragment Tradus :) MultumescShe Wondered Now If All These Rough ,big Men Were Riding Into The Bush to Find Her ,and If, After Many
Aflati Numerele Naturale A Si B , Stiind Ca (a,b) = 19 Si Media Lor Aritmetica Este 38.
O Gradina An Forma De Dreptunghi Este Anconjurata Cu Gard Cati Metri De Gard Sunt ,dac Latimea Gradinii Are 86 M,iar Lungimea Este Dublu Latimii Si Se Lasa O Po
Să Se Afle Un Număr Ştiind Că Suma Dintre Treimea Lui Şi Jumătatea Lui Este 120.
A) Sa Se Arate Ca Daca N/12 Atunci N+2/840b)Sa Se Determine Numerele Naturale Prime De Forma Abc Stiind Ca A*b*c=252c)Aratati Ca N=1+3+3 La Puterea 2+3 La Puter
Sufixe Care Se Termina In Rea
Aflati Numerele Naturale A Si B , Stiind Ca (a,b) = 19 Si Media Lor Aritmetica Este 38.
Construieste Enunturi In Care Urmatoarerle Cuvinte Saaiba Alta Valoare Marfologica Niska Iar S-a Schimbat. ...................................... A Uitat lec
Determina Numarul Natural X, Astfel Incat 18 Apartine Lui N 2x+1
Daca A=5 Si B+c-d=9,atunci A(b+c)-ad Este....Alta Problema:Duppa Simplificare,fractia 1001 Supra 1287 Este Egala Cu Fractia Ireductibila...Alta Problema:Latura