RO Study
👤
Iris1051
Iris1051
21-03-2021
Franceza
a fost răspuns
va rog e urgent e am timp până la 20:00
Răspuns :
Octav12345
Octav12345
26-03-2021
Răspuns:
On
les
admire.
Le massif
les
attire.
Tu
l
'as dessiné.
Raconte-
la
!
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Aratati Ca Ultima Cifra A Produsului X(x+1) Poate Fi Doar 0,2 Sau 6, Pentru Orice Numar Natural X. b) Demonstrati Ca Nu Exista Numere Naturale X, Astfel Inc
De Capătul Liber Al Unui Resort vertical, Iniţial Nedeformat, De Constantă elastică N/m200=k , Se suspendă un Corp De Masă 300=m . Valoarea, În Modul, A Lucrulu
Descrie O Sarbatoare ,. Incepe Prin A Spune Numele,locul,si Timpul Evenimenuluinprecum Si Motivul Pentru Care Oamenii Sarbatoresc asta (100 De Cuvinte)
1. Avem Două Termometre. Unul Dintre Ele Are Scala Deplasată Cu 3°C. Măsurând Variaţia De Temperatură Dintr-un Vas, Dacă Un Termometru Indică 12°C, Cât Va Indic
Hey! Ce Carte Sa Citesc? Ceva De Cl 7,8 . Imi Puteti Povesti Putin Cum Este "Goana Dupa Meteor" ,am Citit Putin Si Pare Si Nu Pare Interesanta,nu Am Prea Intele
Cercul Circumscris Triunghiului Dreptunghic Cu Catetele De 3 Si 4 Are Raza De..... Aria De.....lungimea De...
A+brd3=(rd3+1)^2. A,b∈Qraspunsul Este A=4 Si B=2 (rd =radical)
7a+3b/5a+b=8/5 Caculeaza A/b
Se Da Rombul MNPQ Care Latura De 18 Cm,iar Diagonala MP Este Egala Cu Latura.Calculati:a)perimetrul Rombului MNPQb)diagonala NQc)aria Rombului MNPQd)aria Triung
Calculeaza Scara Hartii Pe Care Distantei De 6 Km Dintre Chei Si Turda,ii Corespund 3 Cm