RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-03-2021
Engleza
a fost răspuns
helpppppp meeeeeeeeeeeeee
Răspuns :
Zmiuta
Zmiuta
12-03-2021
Răspuns:
Under
aici nu se vede srry :^
on
beside
nici aici nu se vede
nu se vede- dar se poate deduce ca e between (între) sau poate behind (în spatele)
beside
behind
beside
beside
in front of
nush-
in
nu se vede TwT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
365g Solutie De HCl De Concentratie De 10% Reactioneaza Cu M Grame De Aluminiu .ce Valuare Are M ? Cati Moli De Gaz Se Degaza ? Urgent Va Rog Dau Coroana ,
Imi Trebuie Urgent Traducerea Compunerii De Mai Jos In Engleza: O Zi Din Vista Mea Incepe Cam Asa , Ma Trezesc ,imi Fac Igiena Mananc , Dupa Ma Duc Si Imi Aleg
Va Roog Din Sufletla E E Printrun Pronumepersonallapers A 2 A Nr Sg Gen Masculin
Buna Seara. Am Nevoie Cel Mai Urgent Pana La 10 De O Compunere In Engleza Despre Clima Romaniei In Care Trebuie Sa Precizez Anotimpuri Cu Fenomenele Meteo De 6
Lungimea IP Unui ∆ Dreptunghic Cu O Cateta De 15 Cm Si Cu Lungimea Proiectiei De 10 Cm Este ......... Cm
Transforma In Centimetri: a) 5m;b)23hm;c)4 Dam; D 80mm ; E) 200dm; F) 0,015km;g)4,7m
Brainly Va Rog Ajutati-ma Am Nevoie Urgentttt De Problemele 7 Si 8
Vrei Sa Afli Ce Autobuz Trebuie Sa Iei Pt A Ajunge La Stadion .Scrie Întrebarea Pe Care Ai Putea Sa O Adreseze Persoanelor Indicate. A)unei Colege :..........
La Arderea Unui Kilogram De Mototrina Se Degaja 46 Mj. Calculati Cantitatea (kg) De Motorina Care Trebuie Sa Arda Pentru A Creste Temperatura A 800 G De Apa Cu
Un Acvariu In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea De 0,5 M Si Latimea 4 Dm Are Nevoie De Apa Cu Adancimea De 25 Cm. De Cati Litri De Apa E Nevoie Pen