RO Study
👤
Emrermny1
Emrermny1
22-01-2014
Limba română
a fost răspuns
Ex de derivate parasintetice va rog
Răspuns :
Emii
Emii
22-01-2014
În+nor+at= innnorat
ne+ a încăpea+tor= neincapator
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dorinta Lui Este Sa Cumpere O Carte. Este Bine ?
Ajutorrr...va Rog....problema Este In Poza
La Evaluarea Nationala La Subiectul Al 2-lea Cum Venea La 3,4 Si 5Iar La Subiectul 1 La Virgula E Bun Daca Am Pus Asa :Virgula Marcheaza O Constructie In Vocati
Completati Cu Articole Demonstrative:1. Ii Dau Colegei..... Simpatice Dreptate.2.pretenilor.......vechi Le.am Spus Adevarul.3. Fetele Zglobii S.au Intalnit Cu B
2. Dintr-o Bucată De Lemn Se Sculptează O Piramidă Patrulateră Regulată VABCD , Reprezentatăschematic În Figura 3. Piramida Are Înălţimea De 4dm , Iar Baza AB
Aflati Numerele De Forma 4a2bc5d (cu Bara Deasupra) Stiind Ca, Citit De La Dreapta La Stanga Se Obtine Acelasi Numar.
E Bine Daca Am Pus La Exercitiul Cu Trasaturile Genului Liric, De La Evaluarea Nationala, Prezenta Eului Liric Cu Marcile Lexico Gramaticale, Si Am Dat Exemple
Sa Se Determine A Apartine R Pentru Care Parabola Y=x^2-2x+a-1 Si Dreapta Y=2x+3 Au 2 Puncte Distincte Comune.
Un Vas In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile AB=12dm BC=6dm AA'=9dm. In Vas Se Afla 432l Apa. Aflati Inaltimea Apei.
Daca La Evaluare Am Scris 2-4 Silabe..la Exercitiul 3 De La Subiectul I....si In Barem....spune Ca Primesti Cate 3 Puncte Pentru Fiecare Nr. De Silabe......prim