RO Study
👤
Alesiastoian1
Alesiastoian1
08-03-2021
Matematică
a fost răspuns
compara fractiile
7
---
8
Răspuns :
Neculaiteodora
Neculaiteodora
08-03-2021
Răspuns:
8 este mai mare decât 7
Spor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor! :(
3. Aplică Proprietățile Înmulțirii Pentru A Calcula Mai Rapid. A. 4 X 97 X 250 B. 76 X 7+24 × 7 C. 93 X 185 X 0 X 42 (dau Coroana,stele Și Inima)va Rog Repede
Am Nevoie De Exemple De Caracterizare Directa Morala/fizica In Legatura Cu Protagonista Adina Popescu Aflata In Opera “Povestiri De Pe Calea Mosilor” Scrisa De
1 Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect Se Consideră Un Unghi AOB Cu Măsura De 100° Și Semidreapta OD Este Bisectoarea Acestuia În Interiorul
Insusirile Omului De Zapada Din Textul Omul De Zapada Repede
1. Subliniază Cu O Linie Verbele La Infinitiv Şi Cu Două Linii Adjectivele Provenite Din verbe La Participiu. a) A Constatat Dificultatea Textului Şi A Realiza
4. Schimba Numărul Pronumelui Şi Scrie Corect Propozițiile.Eu Alerg Prin Zăpadă.Voi Veţi Pleca La Săniuș.El A Făcut Un Om De Zăpadă.Varog Repede
Interviu Personajul Preferat Cartea Sora De Zăpada De Maja Lunde Va Rog Ajutați-mă !!! Dau Coroana !!Si 30 De Puncte !
Încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. În Figura Alăturată, Punctele A, B Şi C Sunt Coliniare, În Această Ordine. Mijlocul Lui AB Este Notat c
Spune-ți Părerea Ce Crezi Despre Educaţia Copiilor În Sparta Și Atena? În Care Dintre Cele Două Cetăți Ți-ar Fi Plăcut Să Te naști Și Să Fii Educat? Argumenteaz