RO Study
👤
Roxanica132
Roxanica132
05-01-2024
Chimie
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor! :(
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos, Ajutați-ma!! Efectuati Calculele: a) 8 Radical Din 2+4(radical Din 5-2 Radical Din 2)-3 Radical Din 5. b) 15 Radical Din 3- 3( Radical Din 7+ 5 R
Mă Puteți Ajuta Vă Rog Frumos Dau Coroană Vă RogPovestea Se Numește Cartea Cu Visuri
4•4+10 = Determinați A E R Știind Ca A Supra 6 = 5supra 2
De La Etajul Meu Cobor 5 Etaje, Apoi Urc 3 Si Observ Ca Ajung La Etajul 7 . La Ce Etaj Locuiesc?
Explicat Expresiile : Cumplita Iarna. Norii De Zapada. Troiene Calatoare. Fiori De Gheata. Mandra Tara. Vis De Tinerete. Sub Clabucii Albi De Fum. Oceanul De Ni
Petru Invata Olaritul Dela Domnul Mocanu.el A Confectionat 21 De Glastre,de 4 Ori Mai Putine Decit Domnul Mocanu.citeglastre Au Confectionat Ei La Un Loc
Am De Voie De Traducerea Acestei Compuneri In Engleza :Ma Numesc Laura ,am 16 Ani Si Sunt In Clasa A X A .Am Parul Negru Si Ochii Căprui.Sunt Scundă Si Slabuta.
Enumera Efectele Curentului Electric Pe Care Le Cunosti Si Exemplifica Pentru Fiecare Aplicatii Practice Pe Care Le-ai Intlnit. Va Rog!!!
Indicati Substantivele Din Enunturile Urmatoare.Puneti Langa Ele Un Adjectiv Potrivit. Vantul Bate. Frigul Cuprinde Plaiurile. Caderea Zapezii Ma Intristeaza.
Motiveaza Rolul Semnelor De Punctuatie : "Ci Eu,parinte,nu Pot..."