RO Study
👤
Edyghinea42
Edyghinea42
08-03-2021
Latina
a fost răspuns
Mic eseu al obiceiurile Romei
Răspuns :
BoleaCiprian
BoleaCiprian
08-03-2021
Răspuns:
Sper ca te-am ajutat!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Andrei Pune Apa Într-un Pahar Și Îl Așează Pe Noptiera Din Camera Lui . Dimineața Constată Că Pe Suprafața Paharului Au Apărut Bule De Aer. De Ce?
Suma A Două Numere Naturale De Două Cifre Este 68. Cifra Unităților Primului Număr Este Aceeași Cu Cifra Zecilor Celui De Al Doilea Număr Adică 2 .Care Este Dif
[(2^2-3)•7+7^2]:2^3.
Un Transformator Conectat La 220V Da La Ieșire 2V. Determinați Coeficientul De Transformare ?
DAU COROANA!!!!!CÂT MAI REPEDE! MULTUMESC!!
Scrie Un Text Narativ 150-170 De Cuvinte,in Care Sa Relatezi O Intamplare Imaginara.DAU COROANAAA
Redacteaza O Compunere De 150-300 De Cuvinte , În Care Sa Prezinți O Întâmplare Petrecută La Un Festival Al Tradițiilor Și Al Obiceiurilor. Urgent
Arătați Că Suma Primelor Cinci Multipli Ai Lui 10 Este Un Număr Natural Pătrat Perfect
Buna! Am Nevoie De Un Răspuns Cine Îmi Traduce Aceste Propoziții In Romana?1. Forget And You Will See What You Have Received!2. How Can I Make This Triangle?3.W
Redactează O Compunere De 300 De Cuvinte În Care Să Iti Exprimi Opinia Despre Importanta De A Avea Un Spațiu Pentru Relaxare. Va Rog Repede Ca Am Nevoie Acum .