RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-11-2019
Matematică
a fost răspuns
DAU COROANA!!!!!CÂT MAI REPEDE! MULTUMESC!!
Răspuns :
Jessieca
Jessieca
14-11-2019
Sper ca te am ajutat ,pa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Aceasta Problema,am Incercat Mult Sa O Rezolv Dar Nu I-am Dat De Cap,orice Sugestie E Bine Venita.In Trapezul Isoscel ABCD Cu
Cine Poate Sa Imi Dea Traducerea Urmatoarelor Piese:What Now,Diamondos Si Monster?Toate Sunt Cu Rhianna.P.S:fara Google Traducere
Analizati Morfosintactic Substantivele In Cazul Genitiv Din Textele:,, E Cocostarcul Tainic In Lume Calator,Al Primaverii Dulce , Iubit Prevestitor ''( Vasile A
Cine Poate Sa Imi Zica Si Mie Cum Raspund La Intrebari? Astazi Mi-am Facut Cont Si Nu Inteleg Cun Sa Raspund.
Suma A Trei Numere Este 768. Suma Primelor 2 Este 356 Iar A Ultumelor 2 Este 545. Care Sunt Numerele?
Alcatuieste Enunturi Cu Patru-cinci Dintre Cuvintele Care Fac Parte Din Familia Lexicala A Cuvintului Floare
Demonstrati Ca Pentru Orice n numar Natural b=2 La Puterea N+3 La Puterea N+1+5 La Puterea n+2+7 La Puterea N Plus 3 Nu Este Patrat Perfect
Identificati Predicatele Din Urmatoarele Enunturi Si Identificati Felul Acestora: Vantul Este Mai Rece Azi. Sandra A Fost Incantata De Cadou
Care Este Rolul Cratimei In Structura ” I-au Dat ... ” ? Dar In Strucutra ” S-aud Cum Apa ... ” ?
Fie Expresia:E(x)=[tex]( \frac{1}{x+2} - \frac{1}{x+4} ): (\frac{1}{x+4}+ \frac{1}{x+2} )[/tex]a)Aratati Cs E(x)= [tex] \frac{1}{x+3} [/tex]b)Determinati Ca X A