RO Study
👤
Paula9364
Paula9364
04-03-2021
Matematică
a fost răspuns
-13x+4=21+4x
7x-16=16+5x
0,3x-0,6=0,1x+0,8
Răspuns :
Cineva1253
Cineva1253
04-03-2021
sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
101. Prin Virfurile Unui Triunghi Se Duc Paralele La Laturile Opuse Și Se Prelungesc Pîna Ce Se Întîlnesc Două Cîte Două. Să Se Arate Că Triunghiul Format Este
101. Prin Virfurile Unui Triunghi Se Duc Paralele La Laturile Opuse Și Se Prelungesc Pîna Ce Se Întîlnesc Două Cîte Două. Să Se Arate Că Triunghiul Format Este
Repede, Și Dau Coroană
Bună! Am Această Lege De Compoziție,trebuie Să O Calculez Și Nu Știu Cum. Vă Rog Să Mă Ajutați! Mulțumesc. X○y=xy-3x-3y+12
HClO3 + H2 SO3----> H2 SO4 +HCl
De Ce Crezi Că Se Spune Despre Câine Că Este Cel Mai Bun Prieten Al Omului? Va Rog Urgent Dau Coroană
6. Determinaţi Valorile Parametrului Real M Pentru Care Ecuația 9* - (m+1)· 3^x +2m−2 = 0 are Soluție Unică.
Demonstrati Ca Inecuatia Este Adevarata Pentru Orice X Apartinad De La (0 La +infinit)
1.este Corect "Culoarea Lămpii Este Una Deschisă" Enunț Asertiv În Cazul Genitiv?2. Este Corect"Ana, Mai Știi Ceva Despre El" Enunț Interogativ Cu Funcția Sinta
Read The Text. Choose The Right Words And Write Them On The Lines. The Seasons. Urgent Va Dau Coroniță! Promit!!!!!!!!!