RO Study
👤
Hahaha5262
Hahaha5262
04-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Care sunt toate pronumele reflexive?
Răspuns :
Oanahanga9
Oanahanga9
04-03-2021
Răspuns:
mă, m-, te, vă, îmi, mi, ne, îți, ți, îți, și-, s-; (pe) sine, sieși, sie;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 . VA ROG AJUTATIMA LA ACESTE DOUA PROBLEME :Pentru O Instalatie Telefonica S-au Folosit Doua Bucati De Cablu Cu Lungimea De 475m,respectiv525m.Din Prima Buc
Care Sunt Prepozitiile Care Cer Cazurile Dativ, Acuzativ, Genitiv? Il Ajut Pe Fratele Meu Si Nu Mi Le Mai Amintesc Prea Bine.
Un Rezervor Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile L=2,5m L=1,5 M Si H=1 M . In Rezervor Se Toarna Apa Pana La O Inbaltime De 60 Cm. Cati Litr
Suma Lungimilor Laturilor Unui Triunghi Dreptunghic Este De 18 Unitati. Sma Patratelor Laturilor Este De 128 Unitati. Aria Triunghiului Este = ?Cu Demonstratie,
Patratul Cu Latura 6 Radical Din 2 Centimetri Este Inscris In Cercul De Centru O.Calculati lungimea Arcului AB si Aria Sectorului BOC.
Mi-l Conjugati Pe Aller In Franceza La Prezent
La O Carte 1. Prezinta Un Rezumat Al Cartii De 10 - 15 Ranuri2. Exprimati Opinia (in Legatura Cu Cartea , O Secventa Din Carte etc )
A) Care Este Volumul Unui Cub Cu Muchia De 2 Centimetri ? b)care Este Volumul Unui Paralelipiped Dreptunghi Cu Dimensiunile De 6 Centimetri 8 Centimetri Si 9 Ce
1La O Fabrica De Zahăr S-au Adus In 2 Saptamani 36q De Sfecla Se Zahăr .in A Doua Saptamana S-a Adus De 2ori Mai Multa Sfecla Decat In Prima Saptamana . Cate Q
Suma A Trei Nr Este 46578.Suma Primelor Doua Nr. Este 23939 Si Ultimelor Doua 22639. Aflati Numerele.