RO Study
👤
MisterCats
MisterCats
03-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Ma poate ajuta cineva va rog
Răspuns :
Petronelabarcau95
Petronelabarcau95
08-03-2021
Răspuns:
nu se vede bine fa poza mai bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Magazin Sau Adus 1.200 De Obiecte Electronice Din Acestea 153 Frigidere Câte Obiecte Nu Sunt Frigidere
Momentele Subiectului Povestea Planeta Celor Doi Sorii De Horia Arama Repede Nu Vreau Doar Sa Le Enumerati Ce Sa Le Exemplificati Va Rog Dau Coroana Si Puncte
Adauga La Produsul Numerelor Nenule Mai Mici Sau Egale Cu 4 Produsul Numerelor Cuprinse Între 7 Și 10 Cât Ținut
Se Citesc 3 Numere Naturale Zi,l,an Reprezentand O Data Calendaristica Corecta.Afisati Ziua Urmatoare Acestei Date Calendaristice (ziua De Maine).Tineti Cont De
Exercitiul 13 Este Urgent, Dau Coronita
Am De Facut O Compunere Hazlie
Ajutați-mă Va Rog Dau Coroana
O Familie Este Formata Din Tata,mama,si Copil.In Prezent Suma Varstelor Lor Este 81 De Ani,iar Cu 12 Ani In Urma Aceasta Suma Era 46 De Ani.Cati Ani Are Acum Fi
Va Rog Frumos!!!Imi Poate Explica Cineva Cum Se Afla Functia Sintactica A Diatezelor?Stiu Ca La Cea Pasiva Este F Sintactica De Predicat Verbal?Imi Pueti Spune
Un Amestec Gazos De Propan Şi Butan În Raport Molar 1:2 Este Supus Combustiei. Scrieţi Ecuaţiile Reacţiilor Chimice De Ardere. Calculaţi Volumul Amestecului Gaz