RO Study
👤
ElizaTea
ElizaTea
03-03-2021
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu ,,a gasi cu cale,,
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-03-2021
Explicație:
Tot ce trebuie sa faci e să găsesti o cale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Un Dialog Între Un Părinte Și Copilul Său. Copilul Vrea Să-l Convingă Să-i Cumpere Ultimul Model De Smartphone Apărut Pe Piață,iar Părintele Îl Conv
Look At The Pictures, Then Write: Hi! My Name Is Sam.I Am 9 Years Old
Formați Ecuații Conform Tabelelor, Ap A) Termen 384 ? Termen ? 192 Sumă 500 410 C) Descăzut Scăzător Diferenţă 1340 ? 134 ? 2106 904 D) Dau Coroana
De Alcătuit Un Text Cu Dialog Utilizând , Şi Cucuvintele Autorului Din 4-6 Propoziţi O Adresare Despre Mama Şi Autor (eu)
Realizează Un Eseu De 100-150 De Cuvinte Despre Originea Și Evoluția Jocului
La Un Semn Deschisă-i Calea Şi Se-apropie De Cort Un Bătrân Atât De Simplu, După Vorbă, După Port. Tu Eşti Mircea? Da-mpărate! Am Venit Să Mi Te-nchini, De Nu,
11. Află Cel Mai Mic Număr Natural De Cinci Cifre Care Îndeplineşte Simultan Condiţiile: A) Suma Cifrelor Este Mai Mare Decât 15; B) Este Mai Mare Decât 30 000;
1. Simultan Cu Declanşarea Cronometrului Eliberaţi Bila Ţinută Într-un Anumit Punct La Capătul Superior Al Ulucului. Închideţi Cronometrul În Momentul Cînd Se A
Ex 9. Va Rog Ajutor!!
Prezintă, În Minimum 50 De Cuvinte, Rolul Notațiilor Autorului În Fragmentul De Mai Jos. Teatrul Infăţişează O Sală De Intrare A Unui Hotel, Etajul Intái. Mobil