RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-03-2021
Chimie
a fost răspuns
Bună:^^. Mă puteți ajuta la acest exercitiu, va rog?
Răspuns :
Feliruxy
Feliruxy
03-03-2021
raspunsurile sunt:
1 e
2 b
3 a
4 f
5 c
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Pls Dau Coroană
Fie Prisma Dreaptă ABCA'B'C' Cu Baza ABC, Un Triunghi Echilateral. Latura Bazei Are Lungimea De 24 Cm Şi Înălțimea Prismei Are Lungimea De 12 Cm. A) Calculați S
Salut! Dacă Vreau Să Mă Transfer De La Profilul De Agricultură (liceu Tehnic), La Un Profil De Filologie Sau Științe Sociale, Din Ce Se Dau Diferențele? Dacă Nu
Pasărea Neobosita Zboară În Vazduhul Tomi Şi Chitara Lui Tomi Este Un Ursuleț. El Ştie Să Cânte La Chitară. A Învăţat Cântece. Acum Va Da Un Spectacol În Pădure
Sper Să Îi Ajute Pe Toți Ce Fac Eu ! ♡ Vă Trimit Subiecte De Clasa A VI - A ! ♡ Sper Că Vă Place !♡ Voi Ca Să Primiți Puncte Scrieți Orice În Afară De Înjurătur
Transformă În Vorbire Indirectă Primele Două Replici Din Textul Făt Frumos Din Lacrimi De Mihai Eminescu
Laţi: A) Suma Vecinilor Numărului 341: P) Diferenţa Numerelor 795 Şi 671: ) Numărul Cu 530 Mai Mic Decât 984: ) Numărul Cu 260 Mai Mare Decât Succesorul Numărul
Calculează Și Completează:69:3+93:3;75:5+84:2;45:3+68:4
2 Completează Tabelul De Mai Jos Cu Circumstanţialele De Mod De La Exercițiul Precedent. va Rog , Este Urgent !!!
Suma A DOUA Numere Este 75 Afla Numerele Stiind Ca Primul Este Cu 15 Mai Mara Da Cat Aaldoilea