RO Study
👤
Vladpitai
Vladpitai
03-03-2021
Istorie
a fost răspuns
-măsuri ale împăraților romani
Răspuns :
Popdenisa214
Popdenisa214
03-03-2021
Răspuns:
erau puternici , victorioși , de temut .
succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Roggg Frumosss(urgent) ‼️‼️‼️
6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Dreptunghic ABCD, Cu AB || CD, KA = KD = 90°, AB = 24 Cm, CD = 15 Cm, Iar Diagonala BD Este Bisectoa- rea Unghi
Trei Sferturi Din Suprafaţa Pământului Sunt Acoperite De Apă, Iar Un Sfert De Uscat. Ce Desen Reprezintă Suprafața Acoperită De Uscat (partea Haşurată)? B) C) D
Un Substantiv Este La Genul Feminin Atunci Cand.......?VA ROG AJUTAȚI MĂ AM NEVOIE URGENT!
Scrie, Pe Spațiul Punctat Din Fața Cuvântului Din Prima Coloană, Litera Corespunzătoare Din Coloana A Doua. - 1. Exercițiu - Ghiveci - Bisilabic - Telefon 2.A.
Va Rog!!!!!!!!!!!!!!! 6 Și 8
Arătați Că Printre Numerele De Mai Jos Există Un Singur Număr Natural Pătrat Perfect.[tex]\frac{252}{3} , \frac{253}{4}, \frac{254}{5}, ...[/tex]
1. In Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Isoscel ABCD, Cu AB || CD, AB > CD, AD = BC, Iar Diagonala AC Este Bisectoarea Unghiului BAD. Dacă diagonala
Ajutor Va Rog.......
Se Considera Un Punct O Si Segmentele OA=OB=OC Astfel Încât Unghiul AOB Egal Cu Unghiul BOC Egal Cu 120°Arata Ca Triunghiul ABC Este EchilateralVaaa Rooog Am N