RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-04-2015
Matematică
a fost răspuns
L = 125 m
l = 75 m
P = ?
Răspuns :
PutereDinu
PutereDinu
27-04-2015
[tex]L=125 \ m \\ l=75 \ m \\ P=2L+2l \\ P=2*125 \ m+2*75 \ m \\ P=250 \ m+150 \ m \\ \boxed{P=400 \ m}.[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exemplifica Cuvinte Care Denunesc Fiinte,lucruri Si Femomene Ale Naturii
Mentioneaza Sensul Din Text Al Expresiei Incep In Forta “Sunt Romane Care Incep In Forta Si Te Tulbura De La Inceput, Sunt Altele Care Incep Intr O Maniera Mode
Un Fir De Telegraf Este Lung De 780 Km . Care Este Rezistenta Electrica A Acestui Fir , Stiind Ca Este Dintr-un Aliaj Al Firului , Cu Rezistivitatea Electrica D
34radical Din 50-5radical Din 32+radical Din 98-radical Din 18,multumesc.
Fisierul "date.in" Contine Pe Prima Linie Doua Nr Naturale A Si B Reprezentad Intervalul [a,b] . Sa Se Scrie In Fisierul "date.out" Toate Valorile Din [a,b] Cu
Miercuri Am Avut Teză Si Am Avut Sa Spin Un Sinonim Pentru Taina Si Unul Pentru Enormi Dacă Am Pus Liniște Și Mari Are Ceva
Antonim Pt Pe Inserate
DAU COROANA SI MULTE PUNCTE!!!! Substantivul Catifea Este Folosit In Expresia ''Un Muscal Numai De Catifea'' Cu Sens Propriu? DA/NU Pluralul Articulat Al Sintag
Suma A Trei Numere Este 200 L Doilea Număr Este De Patru Ori Mai Mare Decât Triplul Primului Număr Iar Al Treilea Număr Este Un Sfert Din Suma Celor Două Numere
Pe Cultura Cărui Popor Se Bazează Multe Dintre Științele De Azi