RO Study
👤
Ungdaria2013
Ungdaria2013
26-02-2021
Limba română
a fost răspuns
predecesorul lui 10 este 9
Răspuns :
PisicutaStiutoare
PisicutaStiutoare
26-02-2021
Răspuns:
Da. Asa este.♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alexandru, Mare Informatician, A Decis Să Își Impresioneze Prietenii Cu Următoarea Problemă: Dându-se Un Vector Cu N Numere Naturale Nenule, Se Întreabă Care Es
Ajutorva Rog Frumos Dau Coroana
Analiza Verbele Tenteaza Și Atrag (clasa A 6a)"Nu Mă Tentează Colinele , Hăuri Adânci, Nu M-atrag
Stabilește Funcția Sintactică Și Cazul Cuvintelor Subliniate Mesajul Transmis Se Referă La Defectele Naturii Umane
Creanga,blandete,veselie,zarva,adunatura....care Este Substantivul Care Denumeste O Actiune?
. Fie A = {abc A.b.c=4, Unde A, B, C Sunt Cifre În Baza Zecea) Scrieți Toate Elementele Mulţimii A.b) Calculați Probabilitatea Ca Alegând La Întâmplare Un Număr
Numarul Valorilor Intregi K Pentru Care Ecuatia: X^2+(k-2)x+k^2-k-5=0 Are Radacini Reale Este Egal Cu: (am Atasat Variantele In Poza) Stie Cineva?
Rezolva Ecuatia" 6*(3x +4) +15 =201 In N". Va Rooog! Ajutati-ma! Nu Am Nici Măcar O Idee Cum Se Rezolva! Dau Coroană!
Legenda Lui Aeneas , Pe Scurt.
Aflati Masurile A Patru Unghiuri In Jurul Unui Punct Stiind Ca Sunt Direct Proporționale Cu Numerele 10, 6, 12 Si 8