RO Study
👤
Cristina553503
Cristina553503
25-02-2021
Chimie
a fost răspuns
Va rog, ajutați-mă
E urgent
Răspuns :
Lacramioaradoroftei
Lacramioaradoroftei
25-02-2021
Explicație:
succes!!!!!!!!!!!!!!?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Calculeze TVA-ul Pentru Un Produs Stiind Ca Pretul De Vanzare Al Produsului Este De 238 Lei . ( Procentul TVA-ului Este De 19% )
Am Nevoie De Ajutor Va Rog . Din Elevii Unei Clase, 70% Cunosc Limba Engleză, Iar 60% Cunosc Limba Franceză. Ştiind Ca 9 Elevi Cunosc Ambele Limbi Străine, Afla
Se Considera Functia F:R -> R , F(x)=ax+b . Unde A Si B Sunt Numere Reale Pentru Care F(-1)=-5 Si F(0)=2. Aratati Ca Functia F(1) =1
Cum Se Spune LA MULTI ANI! In Germana? Nu Folositi Google Translate , Doar Cei Care Stiu Va Rog....
Va Rog Ajutatima completati Propozitiile In Engleza:at,has,in,on.listens,visits,watches,goes,supper,at,home.Jack Kings Get Up E.g At 9 Clock................Sund
2. Andrei A Depus La Banca Suma De 450 De Lei. Stiind Ca Dobanda Anuala Este De 10% Aflati Ce Suma De Bani A Putut Ridica De La Banca Dupa Un An.3. Pretul Unui
O Bila Cu Masa M1= 380g Este Incalzita Cu DeltaT (acel Triunghi)= 50K.Pentru Incalzirea Ei Se Folosesc M2= 0,5g De Benzina.Sa Se Afle Din Ce Metal Este Bila.
3.pt Fiecare Ramura Economica,specifica Un Tip De Activitate.-activitati Industriale -agricultura -transport -comert -turism4.completeaza Un Tabel
Se Justifica Amplasarea Unei Fabrici De Mobila In Desertul Sahara?! Dc? Raspuns Complet Va Rog! E Pentru Nota!
Maria Are 8ani.Fratele Ei Este Cu 3 Ani Mai Mic.Cati Ani Va Avea Maria Cand Fratele Ei Va Avea 13 Ani?