RO Study
👤
AmyAmy17
AmyAmy17
24-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Câte cincimi au trei întregi?
Răspuns :
Fatadesteapta1
Fatadesteapta1
24-02-2021
Răspuns:
In trei intregi sunt; 15 cincimi
[tex] \frac{15}{5} = 3[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Fie R,f(x)=7x-3,determinati Coordonatele Pct De Intersectie A Gf Fct F Cu Ox. 2. Fie R,f(x)=-2x+radical Din 6,aratati Ca A=f(radical Din 3) - F(radical Din 2
Gradina Botanica Colaboreaza Cu O Scoala Din Iasi Ca Elevii Sa Studieze Plante Si Sa Ajute La Activitati De Cercetare. Langa Lacul Din Gradina Botanica Este Ame
Have Got /haven,t Got +adjectives +plural 1.A Mouse Has Got A Big Body 2.A Goat Has Got Long Ears. 3.A Crocodile Has Got A Small Mouth. 4.A Sheep Has Got Small
Mentioneaza Cate Doua Antonime Pentru Cunvintele:coboare,tarziu
Care Pasari Zboara In Apropierea Piscurilor.?
Va Rog Frumos Spuneti-mi Doua Enunturi In Care Cuvantul "ce" Sa Aiba Doua Valori Morfologice(daca Se Poate Precizati-le)
Suma A Trei Nr E 94 . Suma Primelor 2 E 58 Al Doilea Nr E Mai Mare Cu 22 Decat Al Treilea . Afla Nr.
Salut Tuturor, Am O Întrebare Cam Ciudată Şi Sper Că Îmi Puteţi Răspunde. În Evul Mediu, Înafară De Rege Mai Existau Şi Mulţi Alţi Oameni Importanţi La Castel.
Adjectivele Din Versul " Naturii Calde Imnuri Sfinte " , Sunt In Ordine In Cazurile : a) Genitiv , Nominativ ; b) Genitiv , Acuzativ ; c) Dativ , Acuzativ .
Bunica Are Nevoie De 22 De Oua Pentru Prepararea A Doua Prajituri Si De 30 De Oua Pentr-u Doua Torturi. de Cate Oua Are Nevoie Bunica Pentru Prepararea Unei Pr