RO Study
👤
Familiamatei
Familiamatei
17-02-2021
Fizică
a fost răspuns
De la 1 la 6. Va rog. Urgent.
Răspuns :
Gicumateiuc44
Gicumateiuc44
18-02-2021
Răspuns:
Dkdjfjfjffkkfjfjccjjfjfiffififififififififififofo
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede Va Rooog Dau Coroanaaaaaa
Demonstrati Ca Nu Exista Numarul De Forma Abc, Astfel Incat Abc+bca+cab Este Pp (patrat Perfect) Toate Nr Cu Bara Deasupra
Aria Unui Dreptunghi Este De 32m2 Calculati Perimetrul Dreptunghiului Stiid Ca Lungimea Acestuia Este Gala Cu Dublul Latimi
Pentru A Împărtăși Idei Despre Pasiunea Lor Comună, Pictura ,o Parte Dintre Elevii Unei Clase A Creat Un Grup Închis De Facebook. 3 Dintre Ei Au Mai Invitat În
A Fetele Şi Băietii Joacă Hora.4.Descoperă Propozitia.seviată.Primavaranaturatrezeşte5. Schimbă Ordinea Cuvintelor Din Propoziția De Mai Sus, Astfel Încâtaceast
Subliniaza Cuvintele Care Contin Diftongi In Seria Data. ceasornic; Cheama; Ciorap; Duceau; Giuvaier; Plangeau; Treceai. Pls Ajutati Ma!! DAU COROANA!!
Elevii Unei Clase Se Hotărăsc Să Cumpere Un Album. Dacă Fiecareelev Din Clasă Dă Câte 12 Lei, Le Mai Trebuie 39 De Lei, Iar Dacăfiecare Elev Dă Câte 15 Lei, At
Hey, Poate Cineva Să-mi Explice Pas Cu Pas Cum Se Rezolva Operația 17028:9? Va Rog! (Am Uitat Cum Se Face...)
Îmi Poate Rezolva Cineva Exercițiul 3 Și 5 Din Imagine ? Recapitulare Clasa A 7-a, Dau Coroana
Va Roggg Frumos Dau Coroana