RO Study
👤
Ugf
Ugf
16-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos ajutatima.Sunt ex. de clasa 7
Răspuns :
Miladydanceclub
Miladydanceclub
16-02-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Populațiile De Plante Si Animale Care Trăiesc În Același Biotop (cuvant Din 9 Litere) Între Biotop Si Biocenoza Se Stabilesc...... (12 Litere)
Asteptand Sa Urce Cu Telescaunul Spre Varful Muntelui,Mihai A Constatat Ca In Fata Lui Sunt Tot Atatia Schiori Cat Sunt Si In Spatele Lui.Stiind Ca Mihai Este A
Va Rog!!! Dau Coronita!!
Care Sunt Cele Doua Numere Naturale A Caror Suma Este 28,iar Unul Este Egal Cu 2/5 Din Calalalt? Va Rog Frumos Cat Mai Explict
Vreau Si Eu O "compunere" Despre Un Produs Nu Foarte Lunga Maxim 5 Randuriex Ciocolata,parfum,...
Ajutor!Dau Coroana Matematica
Precizează Câte Un Erou/o Eroina Contemporan/ Contemporana Din Următoarele Domenii : Călătoria În Spațiul Cosmic, Știință, Arta Și Sportul!!! Urgent Dau 54 De P
Efectuați Următoarele Calcule Utilizând Formula (a+b)(a-b)=a^2-b^2:(√7-3)(√7+3)va Rog E Urgent
Cat Face 2704 - 1868 Ca Is Nelamurita Pe Hartie Cand Am Facut Mi -a Dat 936 Iar Cand Am Facut Pe Calculatorul Telefonului Mi - A Dat 836 Care E Raspunsul Corect
Ciprian Cumpără 3 Caiete De Matematică Și 2 Caiete De Desen Plătind 17 Lei.Dacă Ar Cumpăra 2 Caiete De Matematică Și 3 Caiete De Desen Ar Plăti Cu 1 Leu Mai Mul