RO Study
👤
Abc1230
Abc1230
15-02-2021
Franceza
a fost răspuns
DAU COROANA DACA SUNT RASPUNSURI CORECTE!
Răspuns :
Ionelaalestar9
Ionelaalestar9
15-02-2021
Poți
sa
pui
în
scris
te
rog
mie
nu
mi
apare
fișierul
atasat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Un Număr Este De 3 Ori Mai Mic Decât Celălalt. Află Numerele, Ştiind Că Suma Lor Este 48.
2. In Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi BC < AB, Punctele D Si E Sunt Mijloacele Laturilor AB Şi Respectiv, AC. Mediatoarele Laturilor AC Și AB Intersect
2. In Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi BC < AB, Punctele D Si E Sunt Mijloacele Laturilor AB Şi Respectiv, AC. Mediatoarele Laturilor AC Și AB Intersect
29 Pentru O Excursie La Disneyland, Laura A Economisit 4 120 Lei. Bunica Îi Oferă Încă 3 710 Lei. Din Suma Totală Cheltuie 1 700 Lei Pentru Biletele De Avion, 2
Realizează O Opinie Cu Privire La Importanța Tik Tok Ului In Viața Omului
Scrie Numerele De La 1 La 20. Separale In Doua Grupe , Astfel Incat In Fiecare Grupa Sa Fie Acelasi Numar De Numer , Iar Suma Lor Sa Fie Egala.
29 Pentru O Excursie La Disneyland, Laura A Economisit 4 120 Lei. Bunica Îi Oferă Încă 3 710 Lei. Din Suma Totală Cheltuie 1 700 Lei Pentru Biletele De Avion, 2
6 Fie Triunghiul ABC Dreptunghic În A. A) Dacă BC = 12 Cm Şi M(C) = 30°. Aflaţi AB. B) Dacă AB = 8 Cm Şi M(B) = 60°. Aflaţi BC. - C) Dacă AM Mediană, AM = 5 Cm.