RO Study
👤
Adelabalu
Adelabalu
23-04-2015
Limba română
a fost răspuns
ce este o descriere artistica?
Răspuns :
Annaaros
Annaaros
23-04-2015
descrierea artistica este un mod de expunere prin care se prezinta trasaturile caracteristicile unui peisaj natura....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei! :) Ce Carti ati Citit Voi In Engleza Si V-au Placut? As Vrea Sa-mi Iau Ceva Interesant, De Preferat Aventura...
Determinaţi Volumul De Oxigen, Exprimat În Litri, Măsurat La 127 C Şi Presiunea De 5 Atm, Stoechiometric Necesar Obţinerii A 2 Moli De Acid Cianhidric. a. Calcu
Un Pix Si O Carte Costa 10 Lei ,cartea Si Un Caiet Costa 9 Lei ,iar Caietul Si Pixul Costa 5 Lei .Determinati Pretul Cartii. Ajutati-ma !
Doua Motive Literare In Poezia "Singuri" De G. Topirceanu. Multumesc
Media Geometrica A Numerelor 3 La Puterea X si 9 La Puterea Y este 9 . Aflati Cele Doua Numere X Si Y daca Se Stie Ca X=yplus 1
Scrie Multimea Divizorilor Lui 15.
E=3xA+8xB+6xC, Stiind Ca A+2xb=5,2 Si B+3xc=4,2
Va Rog Sa Ma Ajutati, Este Urgent! Exprima-ti Opinia In 3-5 Randuri (30-40 Cuvinte) Cu Privire La Justetea Faptului Pe Care I L-a Dat Iablonovski Lui Sobieski.
Ipotenuza Unui Triunghi Dreptunghic Cu Lungimile Catetelor De 5cm Si 5√3 Cm Este...cm
Ce Inseamna ,,sorry Gotta Run"? Stiu Ca ,,gotta" Este Format Din ,, I Have Got To" , Dar Nu Stiu Exact Cum Se Traduce. Multumesc. ;)