RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos ajutați mă urgent !!!
Răspuns :
Christina13
Christina13
09-02-2021
Sper că te-am ajutat! Daca nu înțelegi, imi spui!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
TUDOR REZOLVA IN 5 ZILE TOT ATATEA PROBLEME REZOLVA TANIA IN 3.CATE PROBLEME REZOLVA FIECARE PE ZI,DACA TUDOR REZOLVA CU 4 PROBLEME MAI PUTIN DECAT TANIA. ESTE
Alcătuiți Cîte 2 Enunțuri În Care Substantivul Să Fie Subiect,atribut,complement Si Nume Predicativ.Repede Vă Rog.
49:7x13+(645-14x10)efectuează
Ma Ajuta Cineva Cu Exercițiile 9.10.11
Buna!!Am Nevoie Extrem De Urgent De O Traducere In Limba Engleza A Unui Text.Acesta Este :Jungla Amazoniana, Este O Pădure Umedă De Foioase Care Acoperă Cea Mai
Cum Sa Explicam Ex 8,va Rog
Alina Si Maricica Au Cules Împreună 48 De Ghiocei .alina A Cules De 5 Ori Mai Mulți Ghiocei Decat Maricica .cati Ghiocei A Cules Fiecare Fata.
O Persoana Are O Sumă S De Bani. În Prima Zi Cheltuiește 3/10 Din Suma S,a Doua Zi 2/5 Din Suma S, Iar A Treia Zi 25 La Sută Din S. Știind Că Persoanei Îi Rămân
In Delta S-au Studiat 10 LEBEDAE Si De 7ori Mai Mulți Pelicani .cate Păsări S-au Studiat? Pune O Alta Intrebare Astfel Încât Sa Se Rezolve Prin Operatia 70×10-1
Un Parinte Doreste Sa Imparta O Pizza Si Sa Daruiasca Primului Copil 1/3 Din Pizza, Celui De Al Doilea Copil 1/4 Si Celui De Al Treilea Copil 1/6 Din Ea. In Ca