RO Study
👤
Alusu1
Alusu1
23-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Cum sa explicam ex 8,va rog
Răspuns :
Georgiana030
Georgiana030
23-02-2018
Cuvantul subliniat in text si anume „Biblie ” s-a scris cu litera mare deoarece este numele propriu,numele unei carti importante pentru crestini.
Sper ca te-am ajutat.Bafta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Tog Rpd Dau Coroana!
1. Pentru 7 Stilouri Și 5 Penare S-au Plătit 171 Lei. Cât Costă Un Stilou Şi Cât Costă Unpenar, Dacă Un Stilou Costă Cât Penare? ( Ploblema Trebuie Sa Fie Metod
Scrie Un Text Din 7-8 Propoziții În Care Să Prezinți O Situație În Care Ai Știut Să Spui NU Și Bine Ai Făcut.Vă Rog Este Urgent Dau 50 De Puncte ,mă Abonez,dau
1. Rescrie Corect Enunțul: Fii De Împărat Adunau Prăjiturile Cu Fulgii De Cocos Pentru Copii Din Vecini.Acesta Este Ex 1 Din Enuntul Al Doilea
Alege Varianta Corecta/variantele Corecte:1.Pasounile Au Un Grad Mai Ridicat De Stabilitate Decât Sentimentele Și Pot Fi:A. Intelectuale Și Morale, B. Nobile Și
1. Identifică Verbele, Apoi Precizează Timpul În Fragmentul Următor:Intr-o Zi Capra Chemă Iezii De Afară Şi Le Zice:-Dragi Mamei Copilasi, Eu Mă Duc În Pădure C
11 Formulează Enunturi Cu Expresiile: ,,a Da Bice”, „a Da De Belea", „a Se Da Bătut".Exemplu: ,,a Da Bice" → Dădu Bice Cailor Ca Să Ajungă Mai Repede.
Vă Rog Am Nevoie Repede Dau Coroana.Construiește Șase Propoziții În Care Cuvintele Ar, Minte Și Poartă Să Fie, Pe Rând, Subiecte Și Apoi Predicate.
5. Află Câturile, Folosind Scăderea Repetată, Apoi Verifică, Folosind Înmulțirea.a) 21:3=b) 42:6=c) 63:7=d) 54:6=e)36:4=f)49:7=g)56:8=h)81:9=
Ați Preparat Salata De Fructe Și Vreți Sa I Serviți Și Pe Vecinii Vostri