RO Study
👤
Prodangeorge0162241
Prodangeorge0162241
27-01-2021
Chimie
a fost răspuns
Salut puțin ajutor, pls
Răspuns :
Vasil65
Vasil65
27-01-2021
Răspuns:
peste 10 min ca nu pot...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
F:R->R,f(x)=2x-6....Determinati Numarul Real M Pentru Care Punctul A(m,m) Apartine Graficului Functiei F..
O Fata Citeste In Prima Zi O Pagina A Doua Zi De Doua Ori Mai Mult A Treia Zi Dublul Paginilor Din Ziua precedenta Si Asa Mai Departe Dupa Cate Zile Citeste 10
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate : Pana Nu Vei Gasi Cele Trei Rodii Aurite Sa Nu Te Insoripana=trei=aurite=te=
Îmi Dati Si Mie O Compunere Care Sa Se Termine Cu Proverbul "Prietenul La Nevoie Se Cunoaste".
Dintr-o Lungime De 1 Km Luam O Doime, Din Rest Luam O Treime Din Noul Rest O Patrime Si Asa Mai Departe. Dupa Cate Operatii De Acest Fel Luam O Lungime Strict
Cine Imi Da Trasaturile Genului Epic Si O Comp Cums A Argumentez, Ca Nu Stiu Ce O Sa Ne Dea LUNI ! ...
1. Calculati Suma Resturilor Posibile Ale Impartirii Unui Numar La 9.2. Aflati Catul Impartirii Numarului Abab La ab.3. Aflati In Fiecare Caz Numerele La Care
La O Cabana 100 De Turisti Ocupa 32 Camere,unele Cu Cate 2 Paturi Altele Cu Cate 5 PaturiCate Camere De Fiecare Fel S-au Ocupat?
12)Intr-o Clasa Sunt 10 Baieti Si 15 Fete.Cat La Suta Din Numarul Baietilor Dunt Fete?
Va Rog , Sa Imi Explicatii!