RO Study
👤
Veronicamihaela941
Veronicamihaela941
25-01-2021
Religie
a fost răspuns
dati exemple de profeti
Răspuns :
Mariasarbu44
Mariasarbu44
26-01-2021
Răspuns:
Isaia,Moise,Ilie,Samuel, Osea,Miriam,Natan,Naodia....
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Simbolurile Următoarelor Elemente Chimice: Fluor, Siliciu, Oxigen, Sodiu, Carbon, Aluminiu, Sulf, Zinc, Heliu, Clor.
Comparaţi Şi Stabiliti Afinitati Dintre Mesajul Exprimat In Strofa A Doua A Poezie Limba Noastră Şi Primele Strofe Din Poezia Lui Andrei Muresanu Un Rasunet.
Textul De Mai Jos Evidențiază Rolul Învățăturii Și Al Tiparului În Cultura Noastră. "Dac-am Cetit, Bine Am Ispitit Și Socotit Și Am Aflat Că Toate Tâlcuiesc, Ad
5. Dreptunghiul ABCD Are Perimetrul Egal Cu 120 Cm, Iar Lungimea AB Este De 4 Ori Mai Maredecât Lățimea BC. Determinați Dimensiunile AB Şi BC Ale Dreptunghiului
2. Identifică În Text Câte Trei Aspecte Reale Şi Trei Imaginare. Completează Tabelul.
Cum Se Ajunge De La Fractia Din Imagine La Rezultatul 2•a²•b³√ba/3•c²?puteți Să-mi Explicați
5 Un Club De Fotbal A Cumpărat Echipament Sportiv Identic Pentru Toţi Cei 78 De Elevi Înscrişi Şi A Plătit Suma De 6 396 De Lei. Care Este Preţul Unui Echipamen
1. Precizează Perspectiva Narativa Din Care E Scris Fragmentul Citat:°Ștefan-vodă Cel Bun, Când S-au Apucat Să Facă Mănăstirea Putna, Au Tras Cu Arcul Ștefan-vo
Cel Mai Mic Nr De 5 Cifre Dif Avand Produsul Cifrelor 0
Încercuiește Dintre Cuvintele Scrise Colorat Pe Cele Care Trebuie Folosite În Propozițiile Date. A. Maşina A Rămas Pe Geantà/jantà. B. Mi-am Scris Pe Foaie Nume