RO Study
👤
Inasescuc
Inasescuc
24-01-2021
Engleza
a fost răspuns
dau coroană si respect pe viață va rog
Răspuns :
Bilencudaniele61
Bilencudaniele61
24-01-2021
Răspuns:
9: that
10:whose
cred?
Explicație:
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Apus E Luptă-ncinsăÎntre Noapte Și Lumină...Ziua-ngenunchează-nvinsăCodrul, Apele Suspină...Umbre Moi Întinde Ceața,Pe Când Raze Scad În Zare:Steaguri Lungi
3. Transcrie, Tin Textul De Mai Jos, O Enumaratie:Trecuse Un An De Zile De Cand Miron Venea Mereu La Joc; Flacaii Ii Erau Prieteni, Iar Fetele Se Adunau Bucuros
Redacteaza Un Text, De 10-15 Randuri, In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Talent Si Pasiune-- Doua Elemente Decisive In Alegerea Meseriei De Mai Tarziu In Compu
Doua Sensuri Diferite Pentru Cuvantul Apun ... Urgent ....
Cum Realizezi Un Eseu De 2-3 Pagini Particularitatile De Constructie A Unui Personaj Dintr-un Text Narativ Apartinand Mihail Sadoveanu?
Buna am Un Patrat inscris In cerc cum As Putea Afla Aria Patratului In Functe De Raza ( eu Stiu Aria Patratului l la A doua dar Imi Trebuie Demonstratia )..
Cate Numere Se Pot Aproxima Prin Lipsa Sau Prin Adaos La 407?Scrieti-le!
Dan Si Mihai Au Impreuna 48 Nuci;2 Supra 3 Din Numarulnucilor Lui Dan Este Egal Cu 2 Supra 5 Din Numarul Nucilor Lui Mihai.Cate Nuci Are Fiecare?
1)Trei Corpuri Au Vitezele : 10m/s , 40km/h , 500m/min . Ordonați Cele Trei Viteze .2)Alegeți 5 Temperetauri In Grade Celsius Și Transformați-le În K
F:R -> R , F(x) = Ax+ Ba Si B Sunt Nr Reale Pt Care : f(-1)= -5f(0)= -2 CUM SE FACE VA ROG EXPLICATI-MI