RO Study
👤
Noodle
Noodle
24-01-2021
Matematică
a fost răspuns
3.Calculati 5+a^2+b^2+2ab stiind ca a+b=5.
Răspuns :
Laura
Laura
24-01-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Stefanciupe
Stefanciupe
24-01-2021
Răspuns:
5+(a+b)^2=5+25=30
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceți În Franceză: 1. Mama Mănâncă Astăzi Multă Supă. 2. Bunica Are Destule Legume În Grădina De Zarzavat. 3. Eu Am Multe Mere. 4. Mie Imi Plac Fructele Tot
Salut......VA ROG AJUTATIMA SA TRADUC O CONVORBIRE INTRE 2 PERSOANE//////MS MULT -Buna Ziua ,ce Vom Face? -As Vrea Sa-mi Taiati Capetelele Rispicate,sa-mi Scur
Un Pescar A Prins Cu 23 De Peşti Mai Mult Decât Altul.Dacă Ar Mai Fi Prins Încă 7 Peşti,iar Fi Avut De 4 Ori Mai Mulți Decat Celălalt.Câți Peşti A Prins Fiecare
Afla Nr Necunoscut:9×4:a=6 ,6×4:b=8
Partea Sintactica Munți Și Distincta Acești Munti Josi Alcătuiesc O Grupa Distincta A Carpatilor Occidentali.
Va Rog Mult Dau Si Coroana Varog Si +50puncte Scrieti O Scrsoare Unui Prieten Din Strainatate Prin Care Sa-ti Exprimi Admiratia Faţa De Limba Materna
Intr- O Curte Sunt Oi Si Găini .In Total Acestea Au43 De Capete Si 116 Picioare .Cate Oi Si Cate Găini Sunt In Acea Curte ?
Un Punct Matereal Parcurge Prima Jumatate A Drumului Sau Cu Viteza V1=2 M/s.Stiind Ca Viteza Medie Pe Intregul Parcurs Este Vm=3,2m/s,,sa Se Afle Viteza V2cu Ca
Suma A Doua Nr. Este 22.Al Doile Nr.este Cu 5 Mai Mic Decat Jumatatea Primului Nr.Care Sunt Numerele?
Ordonati Crescator Nr.. 1,58 0,25 1,47 2,03 0,0001.