RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-01-2021
Engleza
a fost răspuns
VA ROG CAT MAI REPEDE
Răspuns :
Butnarurares
Butnarurares
17-01-2021
Asta mia venit în cap e ok??
Answer Link
Tavibratan
Tavibratan
17-01-2021
Am incercat tot ce am putut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7p. 2. Notează În Spaţiul Liber 3 Structuri Ale Analizatorului Vizual La Om Şi Respectiv Functiile Acestora. 1.
De Un Fir Elastic Cu K= 150 N Supra M Se Suspendă Un Corp Cu M=100g. Calculați Deformarea Firului.( Se Da G=10 N Supra Kg) Repede Vă Rog!
Scrie Un Program Care Citeste Doua Numere Naturale A, B De Cel Mult 6 Cifre, Cu A<=b, Si Afiseaza Pe Ecran, In Ordine Crescatoare, Toate Patratele Perfecte D
Pls Ajutor Dau Coroana
Mă Puteți Ajuta Va Rog La Exercitile Astea ?!!
Cine Știe Va Rog Mult De Tot
Compunere Despre Familie , Seara Cand Toata Casa Se Uita La Televizor ! ex Mama Se Uita Cu Bunica La Program De Reality Show Dar Eu Ma Uit Cu Tata La Meciul De
Pliz Ne Ascultă Plizz Dau Coroanăă 3) Scrie Un Scurt Eseu În Care Să Identifici Avantajele Și Dezavantajele Utilizării Montajelor Becurilor Atât În Serie, Cât
Va Rog Repedeee ❕Dau Coroana ❕Arătați Cum Ați Aflat Rezultatele Va Rogg(cine Nu Îmi Rasp Cu O Rezolvare A Exercițiului Primește Raport) :) Completați La Toatee
Cum Poți Să Dai Jos Pixul Dintr-un Manual,adică Când Scrii Cu Pixul Pe Manual Și Vrei Să Ștergi Dar Nu Știi Cum (inafară De Corector De Pastă)?????? Te Rog Este