Răspuns :
S-a făcut seară ne-am decis să ne uităm toată familia la televizor.Eu cu mama ne uităm la un show despre planete si stele,tata se uită cu bunica la un show despre deșert si cum să supraviețuim, și fratele meu se iută cu sora mea la desene animate. Sper că te-am ajutat.
Familia mea seara.
• Cand e seara, familia mea se uita la TV.
Mama mea se uita cu mine la filme iar tatal meu cu fratele meu se uita la meci.
• Cand sutioara mea mai mica incepe sa planga, mama o ia si o aduge langa mine sa se uite cu noi.
• Familia mea iubeste seara, deoarece putem sta impreuna cu totii. Fratele meu Remus sta cu tata la televizorul din sufragerie, iar eu cu mama la televizorul din camera mea.
• Cate odată intalnesc prietenii noi, la televizor, acestia isi pun numarul de telefon pe ecran si ii sun.
• Ei imi raspund repede si incepem a discuta despre cine stie ce chestii . Ne împrietenim atat de bine incat ajungem sa mergem fiecare in vizita la altul. Prietenea mea de la TV, Ana Beregoi tocmai a venit la mine anul trecut. A gost foarte amuzant!
• Cand se apropie ora 23:00, mama mea stimge televizorul si aprinde becul, ne spune ca e timpul de joaca maxim 30 minute.
Aceasta este familia mea, seara, cand
toata lumea se uita la tv